Personal trainer Alphen aan den Rijn

Club 23 is sinds 2015 één van de grootste personal training studio’s in Alphen aan den Rijn. De kracht achter de Club is de sfeer in combinatie met de professionele werkwijze. Het aanbod binnen de personal training varieert van small group (3 a 4 personen), duo training en personal training in Alphen aan den Rijn.

De Personal Trainers

De personal trainers van Club 23 begeleiden hun klanten naar de gewenste doelstelling. Het aanbod binnen de personal trainingen is zo groot dat er voor ieder wat wils is. Cardio, krachttraining, bokstraining en zelfs yoga. Het continu variëren van trainingen zorgt ervoor dat klanten van de Club gemotiveerd blijven. De trainers analyseren alle bewegingen zodat er altijd efficiënt getraind kan worden.

Pads Training en Groepslessen

Wij realiseren ons dat personal training in een duurder segment valt. Daarom streven wij naar toegankelijkheid voor iedereen. Dit doen wij door de prijzen zo scherp mogelijk aan te bieden en de contractduur zo kort mogelijk te houden. Naast de personal training biedt de Club ook padstraining, groepslessen en fysiotherapie aan.

Wil je meer te weten komen, check de website of Join The Club!

Bekijk hier onze prijslijst.