Groepslessen in Alphen aan den Rijn

Club 23 is sinds 2015 één van de grootste training studio’s in Alphen aan den Rijn. De kracht achter de Club is de sfeer in combinatie met de professionele werkwijze. Club 23 staat bekend om zijn groepslessen Booty en Boxing. Deze groepslessen in Alphen aan den Rijn vinden plaats in een speciaal ontworpen groepsruimte binnen de club.

Club23 biedt een verscheidenheid aan groepslessen aan in Alphen aan den Rijn, waaronder booty, boxing, krachttraining, en nog veel meer. Onze groepslessen zijn geschikt voor alle niveaus, of je nu een beginner bent of een gevorderde sporter.

Onze gekwalificeerde instructeurs zorgen ervoor dat elke les uitdagend, leuk en veilig is. We hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht, dus onze instructeurs helpen je bij het corrigeren van je houding en geven je advies over de beste manier om elke oefening uit te voeren.

Door deel te nemen aan onze groepslessen, ben je niet alleen aan het sporten, maar maak je ook deel uit van een community van mensen met dezelfde interesse. Dit kan je helpen om gemotiveerd te blijven en je doelen te bereiken.

Bij Club23 staat de gezondheid en het welzijn van onze leden voorop. Daarom zorgen we ervoor dat onze faciliteiten altijd schoon en hygiënisch zijn en dat we ons houden aan alle geldende gezondheids- en veiligheidsmaatregelen.

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij onze groepslessen en ontdek hoe leuk sporten kan zijn!

De Groepsles Trainers

De Booty training legt haar focus vooral op de billen, buik en benen en wordt vaak vergeleken met de BBB groepsles. De Boxing training focust zich meer op technisch boksen in combinatie met conditietraining.

Personal Training en Pads Training

Wij realiseren ons dat pads training in een duurder segment valt. Daarom streven wij naar toegankelijkheid voor iedereen. Dit doen wij door de prijzen zo scherp mogelijk aan te bieden en de contractduur zo kort mogelijk te houden. Naast de groepslessen biedt de Club ook personal training, groepslessen en fysiotherapie aan.

Wil je meer te weten komen, check de website of Join The Club!

Bekijk hier onze prijslijst.